Booking og kontakt

Vi svarer altid på din henvendelse og skræddersyer musikken efter dit behov.

Flotte Mænd tilpasser både lydniveauet og vores tilstedeværelse til dit arrangementet. Det kan være du ønsker, at vi er ‘fluer på væggen’ eller initiativtagerne til dansegulvet. Vi er altid flexible til dit arrangement.

Flotte Mænd kan sætte op på 20 minutter og være klar til at spille: plug’n’play. Vi ser ikke på uret, og giver gerne en ekstra hånd, hvis der f.eks. er et bord eller andet der skal flyttes. Flotte Mænd spiller til både store såvel som meget små arrangementer - så tøv ikke med at kontakte os. Vi er flexible - også på prisen.

Har du et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Book os på telefon eller email

Marc Ekelund er din kontaktperson i Flotte Mænd. Du kan altid ringe eller skrive til ham, hvis du har spørgsmål til orkestret vedrørende et kommende arrangement.

Kontakt Marc Ekelund på telefon 30 26 46 22 eller på marc.ekelund@gmail.com

Anbefalinger

En fantastisk fest

Flotte Mænd spillede 100% op til vores forventninger. En bred vifte af sange og genrer der både strakte sig over den flotte middag og efterfølgende dans. Jeg må sige, at jeg er imponeret over de Flotte Mænds evne til at underholde og være til stede hos deres publikum.

Anmeldt af Leif Ulriksen d. 14. august 2017

Super band

Tak til Flotte mænd for en super og stemningsfyldt underholdning. Fint og afstemt repertoire, fantastisk sang og musik og et lydniveau, der bare passede ind. Tak til de to herrer, Marc og Nikolaj.

Anmeldt af Susanne Jensen d. 20. august 2017