Erfarne og charmerende
musikere

Du får:

Flotte Mænd underholder glade gæster til alle tænkelige arrangementer. Kvalitet og tilstedeværelse er i vores fokus, og vi nyder at gøre jeres fest eller arrangement til en uforglemmelig oplevelse.

Flotte Mænd spiller “from dinner to dance”. Vi kan både spille til middag med stille baggrundsmusik, og til dig der gerne vil synge med spiller vi selvfølgelig også masser af ‘Sing-A-Longs’ og andet godt til øret. Til sidst er vi specialister i at fyre op for dansegulvet, når dine gæster ikke kan sidde stille længere. Der spilles med danse garanti.

Flotte Mænds repertoire rammer hele regnbuen af musik. Alt fra 50’erne til moderne pop. Tryk her for at se den samlede spilleliste.

Flotte Mænd tilpasser både lydniveauet og vores tilstedeværelse til dit arrangementet. Det kan være du ønsker, at vi er ‘fluer på væggen’ eller skal sætte gang i dansegulvet. Vi er altid flexible til dit arrangement.

Flotte Mænd kan sætte op på 20 minutter og være klar til at spille: plug’n’play. Vi ser ikke på uret, og giver gerne en ekstra hånd, hvis der f.eks. er et bord eller andet der skal flyttes.

Flotte Mænd spiller til både store såvel som meget små arrangementer - så tøv ikke med at kontakte os. Vi er flexible - også på prisen.

Start booking her

Vi er de Flotte Mænd

Marc Ekelund

Marc Ekelund (guitar) er uddannet på musikkonservatoriet. Han farver lyden med virtuositet og klang, når Flotte Mænd spiller til dit arrangement. Udover sine evner som kapelmester og arrangør løfter Marc musikken med sine equilibristiske toner, flotte temaer og seje soloer.

Rock, pop, jazz eller viser. ‘You name it’ - Marc kan spille alt. Og når han ikke underholder glade gæster med musik, så underviser han på musikskole, så den næste generation kan fortsætte hans store passion - Guitar!

Nicholaj Siltan

Nicholaj Siltan (vokal/guitar) har underholdt, sunget og spillet lige siden han har kunnet tale. Nicholajs velklingende og charmerende sangstemme behersker alt fra de bløde toner til kraftige lydstyrker, når dinner-arrangementet eller dansegulvet skal synges op.

Karrieren startede med ‘warmups’ for navne som Michael Carøe og senere har Nicholaj deltaget i TV programmet X-Factor.

Når Nicholaj giver musikken en kort pause i hverdagen arbejder han som musikunderviser og kirkesanger.

Anbefalinger

Super god fest

Til vores store fest, havde vi valgt at hyre Flotte Mænd, og det var det helt rigtige. Flotte Mænd leverede en fest. Musikken var dejlig blandet, og begge musikere meget professionelle. Vi kan varmt anbefale Flotte Mænd. Tusind tak for jeres bidrag til en uforglemmelig fest.

Anmeldt af Rikke d. 1. oktober 2017

Fantastisk aften

Vi bookede Flotte Mænd til et fødselsdagsarrangement. Vi var 15 kvinder fra midt tyverne og til den anden side af 60. Marc og Nikolaj spillede og sang for os så det var en fryd - der blev danset og sunget på livet løs og vi havde alle en skøn skøn aften. Vi kan kun takke for, at I havde mulighed for at være der på denne aften, I var med til at gøre det til en helt igennem fantastisk aften med jeres sang, musik og nærvær.

Anmeldt af Laila d. 4. juli 2017